22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hasartmängumaksust pudeneb raha tervisetegevusteks 12 korda aastas

Hasartmängumaksu nõukogu (HMN) jagab igal kuul raha, kuid tervishoiuprojektidele eraldatud raha koondstatistikat kergesti ei leia.

Hasartmängumaksu nõukogu (HMN) jagab igal kuul raha- kuidtervishoiuprojektidele eraldatud raha koondstatistikat kergesti eileia.

Üksikprojektidele tehtud rahaeraldused on avalikul veebilehelnäha ja raha saanud ühendused on mõistagi rahul. “Minu teada ei olehasartmängumaksu nõukogu seni ühelegi Eesti Tsöliaakia Seltsiprojektile ära öelnud-” meenutas tsöliaakia seltsi viimatise-Sloveenias Mariboris toimunud tsöliaakia-alasel konverentsilosalemise projekti kirjutanud Devi Tompel- kes arendab seltsivälissuhteid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099