22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristi Kuura: Raseduskriisi nõustamises oleme otsinud Eesti jaoks oma teed

Raseduskriisi nõustamine on raseduse planeerimise, raseduse ja sünnituse järgsel perioodil naisele ja tema lähedastele psühholoogilise toetuse ning vajaliku teabe pakkumine parema toimetuleku eesmärgil vastava spetsialisti poolt. Kuidas on raseduskriisi nõustamine korraldatud Ida-Tallinna keskhaiglas, sellest räägib intervjuus lähemalt raseduskriisi nõustaja Kristi Kuura.

Raseduskriis on olukord- kus väheneb naise ja tema lähedastetoimetulek füsioloogiliste- sotsiaalsete ja psühholoogilistemuutustega või traumaatiliste kogemustega- mis on seotudrasestumisega- raseduse katkemise või katkestamise- lapseootuse-sünni ning emadusega<br />ja lapsevanemaks olemisega.

Raseduskriisi nõustamine on raseduse planeerimise- raseduse jasünnituse järgsel perioodil naisele ja tema lähedastelepsühholoogilise toetuse ning vajaliku teabe pakkumine parematoimetuleku eesmärgil vastava spetsialisti poolt. Kuidas onraseduskriisi nõustamine korraldatud Ida-Tallinna keskhaiglas jamillest niisugune idee alguse sai- sellest lähemalt alljärgnevasintervjuus raseduskriisi nõustaja Kristi Kuuraga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099