22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sügisesed sügelised

Sügise saabudes on sügelistesse haigestumine suurenenud. See annab tunda peamiselt dermatoloogide igapäevatöös, kuid suure esinemissageduse tõttu puutuvad nende haigustega ilmselt kokku ka paljud teiste erialade esindajad.

Sügise saabudes on sügelistesse haigestumine suurenenud.Sügeliste esinemissageduse suurenemine annab tunda peamiseltdermatoloogide igapäevatöös- kuid suure esinemissageduse tõttupuutuvad nende haigustega ilmselt kokku ka paljud teiste erialadeesindajad.

Sügelistega patsient võib paraku sattuda ükskõik millise arstijuurde või ükskõik millisesse osakonda. Neid lihtsaid haigusidiagnoosimata jättes võib raviga eksiteele sattuda. Veelgi tõsisemprobleem on aga nende haiguste nakkuslik levik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099