5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abbott arvati taas parimate tööandjate nimekirja

Science Magazine’i poolt 2007. aastal läbi viidud biotehnoloogia- ja farmaatsiatööstusettevõtete uuringu põhjal arvati Abbott viiendat aastat järjest 20 parima tööandja hulka.

Ravimifirma teatel põhineb edetabel sõltumatu uuringufirmatehtud uurimusel- mille eesmärk oli välja selgitada parima tööandjamainega ettevõtted. Tulemused selgusid 3157 Science Magazine’ilugeja ja teiste valitud vastajate vastuste põhjal. 29 protsentivastajatest pärines väljastpoolt Ameerika Ühendriike (peamiseltLääne-Euroopast) ning 92 protsenti vastajatest töötas erasektoris.Uuringuosalistel paluti hinnata ettevõtteid 23 tunnusjoone järgi-mille hulka kuulusid näiteks finantstugevus- võime muudatustegakohaneda ja teaduspõhine töökeskkond.

Lisaks Science Magazine’i tunnustusele on The Scientist Magazinenimetanud Abbotti üheks USA parimatest tööandjatest teadlastele.Hiljuti nimetas väljaanne BusinessWeek firma üheks neistettevõtetest- kus valitsevad parimad võimalused karjäärialustamiseks- ning Working Mother arvas Abbotti nimekirja “100parimat ettevõtet töötavatele emadele”. Lisaks on Abbott mituaastat kuulunud väljaande DiversityInc koostatavasse nimekirja “50mitmekülgseimat ettevõtet”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099