5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti võib keelata Subutexi jaemüügi

Sotsiaalminister Maret Maripuu ja tema Soome kolleeg Liisa Hyssälä andsid pärast 24. oktoobril peetud kohtumist mõista, et võõrutusravimiks mõeldud, kuid Soome uimastisõltlaste hulgas populaarse Subutexi müük Eesti apteekides võib lõppeda.

Sotsiaalminister Maret Maripuu ja tema Soome kolleeg LiisaHyssälä andsid pärast 24. oktoobril peetud kohtumist mõista- etvõõrutusravimiks mõeldud- kuid Soome uimastisõltlaste hulgaspopulaarse Subutexi müük Eesti apteekides võib lõppeda.

Hyssälä ütles pärast kohtumist agentuurile STT- et keelujõustudes võib buprenorfiini sisaldavat Subutexi Eestis naguSoomeski saada üksnes valvatud võõrutusravilais- vahendas BNS.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099