5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaheksas valukonverents käsitles naiste valu erinevaid aspekte

15. oktoobril kuulutas Rahvusvaheline Valu Uurimise Assotsiatsioon välja ülemaailmse naiste valu vastu võitlemise aasta. Sellepärast keskendus ka Eesti VIII valukonverents erinevatest põhjustest tingitud naistel esinevatele valudele, mis on sageli alaravitud.

15. oktoobril 2007 kuulutas Rahvusvaheline Valu UurimiseAssotsiatsioon (IASP - International Association for the Study ofPain) välja ülemaailmse naiste valu vastu võitlemise aasta.Sellepärast keskendus ka Eesti VIII valukonverents erinevatestpõhjustest tingitud naistel esinevatele valudele- mis on sagelialaravitud.

Kroonilist valu (kestvusega üle kuue kuu ja tugevusega 5-10palli) kannatab Euroopa täiskasvanud elanikkonnast 19 protsenti-enam naised (56%). Kõige vähem esineb kroonilist valuhispaanlastel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099