5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TEH levib Eestis

Eestis kuulub Tervist Edendavate Haiglate võrgustikku 23 haiglat ehk 45 protsenti haiglate üldarvust ning 76 protsenti avatud ravivoodite arvust.

Eestis kuulub Tervist Edendavate Haiglate võrgustikku 23 haiglatehk 45 protsenti haiglate üldarvust ning 76 protsenti avatudravivoodite arvust- vahendas Ida-Virumaa keskhaigla infoleht10.-11. oktoobril TEH võrgustiku piirkondlikul arendusseminarilräägitut.

Tänapäevane tervist edendavate haiglate kontseptsioon ütleb- ethaigla ei pea tegelema mitte ainult üksiku inimese ravi jahooldusega- vaid ta peaks olema rohkem orienteeritud kogu rahvatervisele ja selle edendamisele- edastas IVKH oktoobrikuuHaiglaleht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099