5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE:

"Küsimus ei ole ainult selles- et saaks lõikus tehtud. Kirurgid on hullud käsitöölised- nagu kõik oma eriala fanaatikud - nad tahavad teha igasuguseid suuri lõikusi.”Peep Pree- ilukirurg (Postimehe ajakiri Arter- 27.10.2007)

<br /><strong>"Kui Vanas Roomas sõid gladiaatorid toorest metsloomaliha-uskudes- et ammutavad sellest lisajõudu- siis vaevalt oskasmöödunud sajandi alguses keegi uneski näha- et 1980ndate lõpus-1990ndate alguses sureb ühtekokku 18 Hollandi ja Belgiaprofiratturit just turule jõudnud sünteetilise erütropoetiiniüleannustamise tagajärjel.”<br /></strong>Mihkel Mardna-<br />Spordimeditsiini SA ortopeed ja juhatuse liige (Eesti Päevaleht-29.10.2007)

<br /><strong>"Ei ole ühtegi toiduainet- mis ei tee paksuks- kui sedaliiga palju süüa.”<br /></strong>Kätrin Karu-<br />toitumisspetsialist (Äripäeva ajakiri Pulss- oktoober 2007)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099