5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uued ravimivormid avardavad depressiooni ravivõimalusi

20. Euroopa Neuropsühhofarmakoloogia Kolleegiumi ECNP aastakongressil 13.–17. oktoobrini Austria pealinnas Viinis ei pääsenud mööda ravimitega seotud uudistest.

20. Euroopa Neuropsühhofarmakoloogia Kolleegiumi ECNPaastakongressil 13.-17. oktoobrini Austria pealinnas Viinis eipääsenud mööda ravimitega seotud uudistest. Üks neist puudutablähiajal ka Eesti arste- kui müügile tuleb antidepressantbupropiooni pikendatud vabanemisajaga- üks korda päevas manustatavravimivorm.

150- ja 300-milligrammised tabletid on Ameerika Ühendriikidesjuba mõned aastad kasutusel olnud- seal tähistatakse kord päevasannustatavat bupropiooni tähisega XL. Enamikus Euroopa riikidesthakkab preparaat GlaxoSmithKline’i (GSK) toodetuna olema müügisnime all Wellbutrin XR.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099