5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valka kiirabibrigaad Valka appi ei tõtta

“Piiriülesest koostööst on kindlasti olnud huvitavam just kiirabi tegevus, mille pärast meil on olnud siin tõsiseid probleeme,” tunnistas Valga haigla juhataja ja ülemarst Merike Salumäe tööpäeva lõpul Valga haiglasse jõudnud pressipäevalistele.

“Piiriülesest koostööst on kindlasti olnud huvitavam justkiirabi tegevus- mille pärast meil on olnud siin tõsiseidprobleeme-” tunnistas Valga haigla juhataja ja ülemarst MerikeSalumäe tööpäeva lõpul Valga haiglasse jõudnudpressipäevalistele.

Haiglajuhi sõnutsi katab Valga haigla üks kiirabibrigaadraskustega seda piirkonda- mis neil juba on. Tervishoiuametigasõlmitud lepingu kohaselt on Valgas paikneva brigaaditeeninduspiirkonnaks Valga linn ning lähedalasuvad Karula- Taheva-Õru- Sangaste- Tõlliste ja Hummuli vald.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099