19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõuna-Eesti haigla haakus geenivaramuga

Novembri algul avas Tartu Ülikooli Eesti Geenivaramu Lõuna-Eesti haiglas andmekogumiskabineti, kuhu võivad pöörduda inimesed, kes on valmis saama geenidoonoriks, aga kelle perearst varamu andmekogujate hulka ei kuulu.

Novembri algul avas Tartu Ülikooli Eesti Geenivaramu Lõuna-Eestihaiglas andmekogumiskabineti- kuhu võivad pöörduda inimesed- kes onvalmis saama geenidoonoriks- aga kelle perearst varamuandmekogujate hulka ei kuulu- kirjutas Võrumaa Teataja.

Projektijuht- reumatoloog Lea Tobreluts ütles ajalehele- etgeenivaramu soovib vahepeal soikunud andmekogumist intensiivistadaja seepärast on alustanud perearstide kõrval koostööd haiglatega.Andmeid hakkavad koguma valdavalt haigla töötajad- kes on läbinudvastava koolituse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099