3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inglismaal on avaldatud juhised rasvumise mõjust fertiilsusele

Briti viljakuseühing BFS on avaldanud juhised ülekaalulisuse ja rasvumise mõjust naise fertiilsusele, et aidata rohkematel viljatuse all kannatavatel naistel jääda rasedaks väikseima ohuga enda ja lapse tervisele.

Briti viljakuseühing BFS on avaldanud juhised ülekaalulisuse jarasvumise mõjust naise fertiilsusele- et aidata rohkematelviljatuse all kannatavatel naistel jääda rasedaks väikseima ohugaenda ja lapse tervisele- teatab MedWire News.

BFSi esindaja Tony Rutherfordi sõnutsi vähendab rasvumine naisevõimalusi viljastuda loomulikul teel ning tõenäosust- etviljatusravi saab teha edukalt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099