3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Michael Stichi Sihtasutus ennetab Hamburgis HIVi

Saksamaa tippsportlase tennisemängija Michael Stichi Sihtasutus korraldab kampaaniat, mille eesmärk on teadvustada Hamburgi linnakoolides õppivatele teismeliseeas noortele HI-viirusesse haigestumise ohtusid ning riskifaktorite ärahoidmise vajadusi ja võimalusi.

Saksamaa sportlase Michael Stichi Sihtasutus on seisnud enam kui12 aastat HIVi ja aidsi haigestunud laste heaolu eest.

Aasta tagasi- 2006. aasta novembrikuus- tutvustas Saksamaatippsportlane tennisemängija Michael Stich esmakordelt avalikkuseleoma uut kampaaniat. Selle eesmärgiks on teadvustada SaksamaalHamburgi linnakoolides õppivatele teismeliseeas noorteleHI-viirusesse haigestumise ohtusid ning riskifaktorite ärahoidmisevajadusi ja võimalusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099