3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naistearstid ja uroloogid arutasid koos urogünekoloogia arenguid

Lõuna-Eesti Naistearstide Seltsi ja Eesti Uroloogide Seltsi kahepäevasel ühisseminaril Pühajärvel räägiti probleemidest urogünekoloogias.

Lõuna-Eesti Naistearstide Seltsi ja Eesti Uroloogide Seltsikahepäevasel ühisseminaril Pühajärvel räägiti probleemidesturogünekoloogias.

Lõuna-Eesti Naistearstide Selts korraldab väiksemaid seminareoma rahvale aktuaalsetel erialateemadel igal kuul- suuremaidkonverentse ja ühisseminare harvemini. Seltsi eestvedaja TiiuHermlini sõnutsi on need üritused tänu arstide suurele huvile jaaktiivsele osavõtule ning ravimifirmade kaasabile igatiõnnestunud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099