3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suhkurtõve tüsistustel on perekondlik eelsoodumus

1. tüüpi diabeedi tüsistuste riskil näib olevat perekondlik seos ning mõned komplikatsioonid ohustavad rohkem naisterahvaid, näitavad hiljutised uuringutulemused.

1. tüüpi diabeedi tüsistuste riskil näib olevat perekondlik seosning mõned komplikatsioonid ohustavad rohkem naisterahvaid-näitavad portaali Doctor’s Guide ja organisatsiooni EndocrineSociety teatel hiljutised uuringutulemused.

Ajakirja Journal of Clinical Endocrinology amp; Metabolism(JCEM) detsembrinumbris ilmuvas uuringuartiklis kirjeldatakse-kuidas Maria C. Monti ning David A. Greenbergi (mõlemad New YorgistColumbia-Presbyterian Medical Centerist) juhtimisel analüüsiti 25aasta kohta kogutud 1. tüüpi diabeedi patsientide ja nendeperekondade andmeid. Artikkel on ajakirja võrguversioonis jubaavaldatud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099