3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Traumade ennetamine on tervisedenduse prioriteediks maakondadlikul tasandil

Eesti Haigekassa tervise edendamise tegevuskava on aastatel 2007–2009 peamiselt suunatud kolmele suuremale valdkonnale: südame-veresoonkonnahaiguste riskitegurite ja laste tervisliku arengu kõrval ka vigastuste ning alkoholi liigtarbimisest põhjustatud tervisekahjustuste ennetamisele.

Eesti Haigekassa tervise edendamise tegevuskava on aastatel2007-2009 peamiselt suunatud kolmele suuremale valdkonnale:südame-veresoonkonnahaiguste riskitegurite ja laste tervislikuarengu kõrval ka vigastuste ning alkoholi liigtarbimisestpõhjustatud tervisekahjustuste ennetamisele.

Tervisedenduslike tegevuste planeerimisel ja rakendamisel onhaigekassa lähtunud ravikindlustuse kahest olulisest väärtusest:solidaarsusest ning võrdse ja ühetaolise kohtlemise printsiibist -tegevuste planeerimisel on arvestatud nende võrdset jaotuvustpiirkonniti- võrdset kättesaadavust kõigile sihtrühmadele ningtegevuste koordineeritud ja kvaliteetset läbiviimist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099