17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2. tüüpi diabeedi ravisoovitused täienesid

Euroopa ja Ameerika diabeediliitude konsensusdokumendiga täiendati 2. tüüpi suhkurtõve ravisoovitusi, peamise muutusena on täiendatud tiasolidiindioonide kasutamise soovitusi ja hoiatusi.

Euroopa ja Ameerika diabeediliitude konsensusdokumendigatäiendati 2. tüüpi suhkurtõve ravisoovitusi- teatab Medscape.Peamise muutusena on täiendatud tiasolidiindioonide kasutamisesoovitusi ja hoiatusi. Ravivõimaluste hulka on nüüd lisatud kaDPP-IV(dipeptüül-peptidaas-4)-inhibiitori sitagliptiinikasutamine.

Eelmisel aastal avaldasid Ameerika Diabeediühing ADA ningEuroopa Diabeediuuringute Assotsiatsioon EASD ühise seisukoha 2.tüüpi diabeedi ravialgoritmi näol- mille loomise eesmärgiks olilihtsustada arstidel sobivama raviskeemi valimist järjestlaienevate ravivõimaluste seast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099