17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstid tegid otsuseid Magdaleena haiglas

1. detsembril Tallinnas Magdaleena haiglas peetud Eesti Arstide Liidu (EAL) üldkogu koosolekul valiti arstide liidu presidendiks alates 2009. aastast Ida-Tallinna keskhaigla kirurgiakliiniku juhataja Andrus Mäesalu.

1. detsembril Tallinnas Magdaleena haiglas peetud Eesti ArstideLiidu (EAL) üldkogu koosolekul valiti arstide liidu presidendiksalates 2009. aastast Ida-Tallinna keskhaigla kirurgiakliinikujuhataja Andrus Mäesalu.

EAL valib presidendi üheks aastaks ette juba 1998. aastastpeale- selgitas EALi peasekretär Katrin Rehemaa. Tulevane presidenthakkab kohe osalema EALi eestseisuse töös ning saab end põhjalikultette valmistada- ilma et vajaks ametisse astudessisseelamisaega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099