17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Punase Risti teenetemärki saab harva

Eesti Punase Risti teenetemärgi kõrgeima ordeni ehk I klassi ordeni on alates 1995. aastast saanud kokku 19 inimest.

Eesti Punase Risti teenetemärgi kõrgeima ordeni ehk I klassiordeni on alates 1995. aastast saanud kokku 19 inimest- kellehulgas on arste- sportlasi- Eesti presidendi abikaasa- Kurksesadama kapten ja kapteni abi ning teised.

Viimati andis vabariigi president Eesti Punase Risti I klassiordeneid ligi kolm aastat tagasi- 2005. a veebruaris. Siis saidselle kõrge ordeni näiteks kopsuarst Manfred Danilovitš- kardioloogJaan Eha- lastearst Adik Levin ja tervishoiu edendaja AiriVärnik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099