17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noorarstide lahkumisel Eestist välismaale tööle on mitu tahku

Lõppeva aasta üheks olulisemaks teemaks on kindlasti noorte arstide lahkumine Eestist. Selle üle ning noorte arstide motiveerituse üle Eestis töötada arutleti Põhja-Eesti regionaalhaigla sedapuhku juba kuuendal sügiskonverentsil “Kes ravib meid homme?”.

Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse esimehe Tõnis Allikusõnutsi on haigla sügiskonverentsidel ikka püütud käsitledatervishoiukorralduslikke teemasid. Lõppeva aasta üheks olulisemaksteemaks on kindlasti noorte arstide lahkumine Eestist. Selle ülening noorte arstide motiveerituse üle Eestis töötada arutletigiregionaalhaigla sedapuhku juba kuuendal sügiskonverentsil “Kesravib meid homme?”.

Koos Tõnis Allikuga konverentsi avanud sotsiaalministri MaretMaripuu hinnangul on samuti noorarstide lahkumine Eestist tõsineprobleem. Selleks- et noorarstid Eestisse tagasi tuleksid javälismaal saadud kogemusi meie patsientide hüvanguks rakendaksid-peavad ministri arvates käsikäes töötama nii riik kui ka tööandjad.Maripuu märkis ära- et soodne ja arendav töökeskkond hoiab kinni jasoodustab tööjõu stabiilsust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099