17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimitootjate Liidu juhatuse uus esimees on Akshay Mody

Ravimitootjate Liidu juhatus valis liidu uueks juhatuse esimeheks GlaxoSmithKline Eesti OÜ juhi Akshay Mody, kes vahetas välja senise esimehe Rauno Pukoneni.

Ravimitootjate Liidu juhatus valis 10. detsembril peetudkoosolekul liidu uueks juhatuse esimeheks GlaxoSmithKline Eesti OÜjuhi Akshay Mody. Mody vahetas välja senise esimehe Rauno Pukoneni-kes juhtis liitu kaks kolme aasta pikkust ametiaega- vahendas BNSliidu pressiteadet.

Akshay Mody sõnutsi jätkab Ravimitootjate Liit tema juhtimiselsamal kursil ja sihiks võetud eesmärkide saavutamise suunal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099