14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus uuendus dementsusega patsientide Ameerika ravijuhendist

Ameerika Psühhiaatrite Assotsiatsioon APA on avaldanud täiendatud juhised dementsusega patsientide raviks. Ajakirja American Journal of Psychiatry lisas ilmunud dokumendis on paremate kliiniliste tõendusmaterjalidega täiendatud 1997. a vastu võetud juhendit.

Ameerika Psühhiaatrite Assotsiatsioon APA on avaldanudtäiendatud juhised dementsusega patsientide raviks- teatabMedscape. Ajakirja American Journal of Psychiatry lisas ilmunuddokumendis on paremate kliiniliste tõendusmaterjalidega täiendatud1997. a vastu võetud juhendit.

Juhendi koostanud komitee esimees dr Peter V. Rabins JohnsHopkinsi ülikoolist ütles Medscape’ile- et tema meelest on tänumitmetele varasemaid soovitusi kinnitanud uuringutele need nüüdsuurema kaaluga. “Seal ei ole midagi eriti uut. Lihtsalt tõendid ontugevamad-” sõnas Rabins.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708