14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvastiku tervise arengukava jõudis juhtkomitee kätte

Sotsiaalministeeriumis on valminud rahvastiku tervise arengukava (RTA) mahukas alusdokument, mida 15. jaanuaril koguneb arutama ministeeriumidevaheline RTA juhtkomitee.

Sotsiaalministeeriumis on valminud rahvastiku tervise arengukava(RTA) mahukas alusdokument- mida 15. jaanuaril koguneb arutamaministeeriumidevaheline RTA juhtkomitee- edastassotsiaalministeeriumi pressiesindaja Eli Lilles.

Alusdokument käsitleb rahvastiku tervise praegust olukorda-seoseid teiste arengukavadega ning planeeritavaid meetmeidarengukava eesmärkide saavutamiseks. Juhtkomiteele on saadetudtutvumiseks- aruteluks ning soovituste ja kommentaaride tegemiseks“Rahvastiku tervise arengukava 2008-2020” selle praegusel kujul.Valminud on umbes 120-leheküljeline materjal ning umbes50-leheküljeline kokkuvõte.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708