14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiitlit aasta arst 2007 kannab Sven Lindström

Veebiportaali www.arst.ee ja Terviselehe lugejad valisid aasta arstiks 2007 ravikeskuses SL Meedik üldarstina töötava Sven Lindströmi.

Veebiportaali <a href="http://www.arst.ee">www.arst.ee</a> jaTerviselehe lugejad valisid aasta arstiks 2007 ravikeskuses SLMeedik üldarstina töötava Sven Lindströmi- kellele austamisõhtululatas klaasikunstnik Ivo Lille loodud auhinna Tallinna abilinnapeaMerike Martinson.

Intervjuus Terviselehele ei salanud vastne aasta arst- ettiitlivõit tegi talle rõõmu. Samas pidas Lindström tiitlitmeeskondlikuks autasuks “Tänud headele kolleegidele- kes on minupatsiente alati aidanud- tänu apteekritele- kes minu kehvalekäekirjale vaatamata on alati andnud patsiendile õiget rohtu jamõnikord teinud seda ka siis- kui olen seda telefonis palunud japole olnud kohe paberit anda-” ütles ta.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708