28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstide liit kaitses oma seisukohti ringkonnakohtu ees

Eelmisel teisipäeval jätkasid esimeses astmes tsiviilvaidluses kaotanud arstide liit ja keskastme tervishoiutöötajate kutseliit Tallinna ringkonnakohtus seisukoha kaitsmist selle nimel, et residendid ja kiirabitöötajad saaksid riigilt garanteeritult võrdset palka muude arstidega.

Eelmisel teisipäeval jätkasid esimeses astmes tsiviilvaidluseskaotanud arstide liit ja keskastme tervishoiutöötajate kutseliitTallinna ringkonnakohtus seisukoha kaitsmist selle nimel- etresidendid ja kiirabitöötajad saaksid riigilt garanteeritultvõrdset palka muude arstidega.

Harju maakohus oli jätnud septembris 2007 nende hagirahuldamata. Aasta tagasi palgatõusu streigist loobunud EestiArstide Liit ja Eesti Keskastme Tervishoiutöötajate Kutseliitvaidlevad kohtus haiglate liidu ja sotsiaalministeeriumiga selleüle- kas ja millal sõlmiti kollektiivleping töövõtjate jatööandjate vahel ja kui kindel võib olla selles- et kõik arstidsaavad võrdset miinimumtasu - ka residendid ja kiirabitöötajad- kessaavad palka riigieelarvest.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708