28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SIIBER: Uusi tuuli ravimite kirjutamisel

Vaata oma patsiendile näkku ja sul võib olla kergem ravimit välja kirjutada. Tõepoolest tundub, et tihti võib otsustavaks saada patsiendi emotsionaalne seisund, teadlikkus või koguni nahavärv. Levib ka mentaliteet, et “ma ei tea, kas see aitab, aga halba ta ikka ei tee”.

Vaata oma patsiendile näkku ja sul võib olla kergem ravimitvälja kirjutada. Tõepoolest tundub- et tihti võib otsustavaks saadapatsiendi emotsionaalne seisund- teadlikkus või koguninahavärv.  Levib ka mentaliteet- et “ma ei tea- kas see aitab-aga halba ta ikka ei tee”.

 

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708