27. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prügiaktsioonis osalev arst võiks endast koordinaatorile teatada

Prügikoristusaktsiooni “Teeme ära 2008” võib pidada suhteliselt turvaliseks ettevõtmiseks, kuid korraldajad paluvad kindluse mõttes endast teada anda arstidel, kes üle-Eestilises ettevõtmises osalevad. Vajadusel saaks neilt siis nõu ja abi paluda.

Prügikoristusaktsiooni “Teeme ära 2008” võib pidada suhteliseltturvaliseks ettevõtmiseks- kuid korraldajad paluvad kindluse mõttesendast teada anda arstidel- kes üle-Eestilises ettevõtmisesosalevad. Vajadusel saaks neilt siis nõu ja abi paluda.<br />“Üldjoontes usume- et Eesti meedikud suudavad ka 3. mail vajadusekorral operatiivselt tegutseda- aga et riske natuke hajutada- olemepöördunud Eesti Arstide Liidu ja Eesti Perearstide Seltsi liikmetepoole üleskutsega meile koristuspäeva raames tuge pakkuda-” rääkiskodanikualgatuse “Teeme ära 2008” meediajuht Tiina Urm.<br />Ühenduste liikmetele saadeti e-kiri- kus paluti prügi koristamiselosalevatel arstidel teatada enda kontaktandmed kohalikelekoordinaatoritele- et oleks võimalik vajadusel arstidelt nõu küsidavõi neid kiiresti appi kutsuda.<br />Enne koristuspäeva ning  koristuspäeval jagataksevabatahtlikele juhendeid ja nõuandeid- kuidas võimalikult ohutulttegutseda. Inimesi kutsutakse eelnevalt üles ennast difteeria jateetanuse vastu vaktsineerima- kui nad seda teinud ei ole- ningvõtma tarvitusele  kõik kaitseabinõud puuginakkusteennetamiseks.

<strong>Peep Talimaa</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099