Autor: Triinu Laan • 22. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson: Sünnitusmaja ei tule niipea

Tallinna Arstide Liit MTÜ esitas väidetavalt naistearstide murel põhineva avaliku järelepärimise planeeritava sünnitusmaja kohta kinnistule Tervise 28.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on tegu infomüraga, sest kahjuks pole õieti aru saadud Tervise 28 detailplaneeringu sisust.

"Tegu on detailplaneeringuga kinnistule, kuhu on planeeritud Laste Vaimse Tervise Keskus, mille projekt on valminud ja olemas ka ehitusluba, kuid mille ehitamine on veninud seoses Euroopa Struktuurfondide rahajaotuse otsus puudumisega," selgitas Martinson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099