Autor: Ketlin Beljaev • 21. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstide liit seadis kolmanda sünnitusmaja vajalikkuse kahtluse alla

Tallinna Linnavalitsus on otsustanud ehitada lastehaigla juurde uue sünnitusmaja. Tallinna Arstide Liit pöördus linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti poole järelepärimisega, miks on linnale vaja kolmandat sünnitusmaja.

Lastehaigla juurdeehituse detailplaneering näeb ette lisaks kauaoodatud ja kahtlemata vajalikule laste vaimse tervise keskusele ka 5-korruselise sünnitusmaja ehitamise. Uue sünnitusmaja rajamist ei ole planeeritud Tallinna Linnavolikogus 15. novembril 2007 vastu võetud Tallinna tervishoiu arengukavas 2007-2015.

Tallinna linn on juba kahe sünnitusmaja omanik, mis kuuluvad Ida-Tallinna Keskhaigla ja Lääne-Tallinna Keskhaigla koosseisu ja katavad Tallinna sünnitajate vajadused. Lisaks tegutseb erasünnitusmaja Fertilitas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099