Autor: Violetta Riidas • 3. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Grossid tõid Lustjalga grossingu

Lustjalas on puuetega lastel võimalik saada grossingul taastusravi.

Päev pärast lastekaitsepäeva näitasid grossingu leiutajad Jaak ja Juhan Gross, kuidas aparaadid töötavad ning kuidas saavutada ka lootusetute olukordade puhul häid tulemusi, kirjutas Oma Saar. nime all teeb efektseid muusikaetendusi ning on aidanud võimlemisklubil Piruett korduvalt maailmameistriks saada.

“Katsejäneseks” oli Tom Rüütel, kelle puhul leidsid mehed, et grossinguga on võimalik Tomi tublisti aidata.Jaak Grossi sõnul oli Saaremaa esimene koht maailmas, kus nad panid üles oma esimesed supergrossingud – see oli mõned aastad tagasi Rüütli spaas. Nüüd, näidates taastusravivõimalusi Lustjalas, on Grossid veendunud, et Saaremaa on praegugi Eesti huvitavamaid ja edumeelsemaid maakondi.Jaak Grossi sõnul on nende leiutatud ja patenteeritud trenažöör üheksa aastat vana ning seda kasutatakse väga paljudel aladel – eriti palju töötavad sellel sportlased alates Venemaa iluuisutamiskuulsustest kuni meie olümpiasangariteni. Samuti on trenažöör olnud väga suureks abiks erivajadusega inimestele, kes on tänu grossingule sõna otseses mõttes jalad alla saanud. Lavalaudadele on grossingu viinud vendade Grosside õde Tiina, kes flygrossingu

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099