Autor: Violetta Riidas • 3. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TV3: Ansip nimetas Ellamaa ideed spartalikuks künismiks

Peaminister Andrus Ansip kinnitas, et neurokirurg Andres Ellamaa arvamusartiklis välja öeldud mõtted hämmastasid teda oma spartaliku künismi poolest.

Doktor Andres Ellamaa algatas ajakirjanduses diskussiooni, küsides, kas Eesti riigil poleks targem kuni 300 000 krooni kulu toovate katseklaasilapse asemel jagada sama raha hoopis pere kolmandate laste täiendavaks toimetulekuks, vahendas Postimees TV3 saadet «Seitsmesed uudised».

Tallinna tervishoiuameti juht Peeter Mardna kinnitab solidaarsust Ellamaaga, kuid leidis, et konflikti põhjus on antud juhul poliitiline, sest Ellamaa kuulub Keskerakonda, peaminister Ansip aga Reformierakonda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099