Autor: Violetta Riidas • 4. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu haigla ees saab varsti lahedamalt parkida

Augusti keskpaigaks peaks Pärnu Haigla ees olema kaks korda nii palju parkimiskohti kui praegu.

3. juunil allkirjastasid SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule ja AS Baltifalt juhatuse liige Kaido Tamm haigla parkla laiendamise lepingule, laienduse valmimisel haigla juures parkimiskohtade arv ligikaudu kahekordistub, kirjutas Pärnu Postimees.

Tegemist on ühe ammuse probleemi lahendusega, sest kehtivate normatiivide kohaselt uue haiglahoone juurde projekteeritud 188 parkimiskohast nappis juba ehituse valmimisel, teatas Pärnu haigla avalikkussuhete juht Eda Amur.Parkla laienduse projekt näeb ette 119 parkimiskoha lisandumise, mis koos eelmisel aastal looduga lisab algsele 151 parkimiskohta, mis peaksid valmima 15. augustiks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099