Autor: Ketlin Beljaev • 13. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ööapteek ei saanud linnalt lisaraha turvalisuse tagamiseks

Tallinna linnavolikogu keskerakondliku enamuse otsus mitte eraldada täiendavaid rahalisi vahendeid valveapteegile, mis võimaldaks avada apteegi uksed abivajajatele ka öösel, on eelnõu algatanud linnavolinik Nikolai Stelmachi sõnul märk linnakassa raskest rahalisest olukorrast, vahendas Delfi.ee.

“Linnapea on avalikkust korduvalt rahustanud, et Tallinna eelarvega on kõik parimas korras,” märkis Stelmach, teatas IRLi fraktsiooi pressiesindaja.

„Kuid olukorras, kus ei nõustuta kahekordistama pelgalt 360 000 krooni suurust linnapoolset toetust ööapteegile, et viimane saaks palgata turvamehed ja lasta tõbised tallinlased luugi tagant müügisaali, on nähtavasti õigus neil, kes räägivad Tallinna pankrotist,” leiab Stelmach.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099