Autor: Silvia Kruusmaa • 17. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kardioloog Jüri Voitk: arstitöös on väga vaja patsiendi ja arsti suhet

Mustamäe haigla kardioinvasiivosakonna kardioloog Jüri Voitk töötab arstina juba 25 aastat. Sellest viimase aasta invasiivkardioloogiaosakonnas, varasemad tööaastad möödusid kardiointensiivis.

Südamerütmihäire ravimisel on kaks olulist aspekti. Üks on häire ravimine. Teine on otsus, kas üldse ravida. Selleks et teada, millal ja kas üldse ravi alustada, tuleb olla kursis viimaste uuringutulemustega, kirjutas Eesti Päevaleht.

Südamestimulaatoreid on mujal maailmas paigaldatud juba ligi 50 aastat. Meil hakati stimulaatoreid paigaldama alles seitsmekümnendate lõpus. Esimese kümne tegevusaasta jooksul said südamerütmihäiretele stimulaatori abil leevendust alla 100 inimese aastas. Möödunud aastal oli Eestis operatsioone tuhande ringis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099