Autor: Silvia Kruusmaa • 17. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vähiliit pakub ainulaadset võimalust noorele vähiarstile

Vähiliit toetab noore vähiarsti saatmist USA mainekasse uuringukeskusesse.

Eesti vähiliit toetab onkoloogia- või hematoloogiaresidenti 50 000 krooniga, et see saaks osaleda Texase ülikooli maailmakuulsa MD Andersoni vähikeskuse akrediteeritud diplomijärgsel hematoloogiliste ja soliidtuumorite alasel koolitusel. Koolitus toimub 22.–27. septembrini Houstonis, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Kui seni on vähiliitu peamiselt tuntud eri vähktõvevastaste kampaaniate kaudu elanike teadlikkuse edendajana ning vähiga seotud sotsiaalsetele probleemidele osutajana, siis seekordne sihtotstarbelise koolitusraha pakkumine noorele vähiarstile võimaldab liidul teha esimese sammu tuleviku arengusuunal, milleks on koolituste ja teadusuuringute toetamine,” ütles vähiliidu juhatuse esimees Vahur Valvere.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099