Autor: Triinu Laan • 25. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hollandlased vaimustusid e-tervisest

Eesti E-tervise Sihtasutus tutvustas kahel päeval hollandlastele e-tervise projekti.

Eelmisel nädalal viibisid Eestis Hollandi Tervishoiu- ja Spordiministeeriumi esindajad, Hollandi Riikliku Tervishoiu IT Instituudi esindajad ja teised tervishoiuorganisatsioonide juhtliikmed, tutvumaks Eesti e-tervise arenguga.

Esimesel päeval anti hollandlastele ülevaade Eesti tervishoiusüsteemi korraldusest ja rahastamisest ning Eesti infoühiskonna arengutest, teisel päeval tutvustasid Madis Tiik ja Valdo Praust külalistele E-tervisega seotud teemasid.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708