Autor: Katre Pilvinski • 2. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-firma ostis pool portaalist arst.ee

Tervise- ja meditsiiniportaalis arst.ee 50% osaluse ostnud tarkvaraarendaja Exact plaanib sellest luua Eesti suurima külastajaskonnaga terviselehekülje.

Arst.ee perearstist omaniku Eero Merilinnu sõnul on Exactiga liitumise plussiks professionaalne IT-meeskond, kirjutas Äripäev. "Arst.ee jätkab arendamist suundades, mida ei ole võimalik arendada ilma tugeva IT-toeta. On ainult aja küsimus, kui teised ilma vastava kogemuseta tegijad loobuvad ning pöörduvad pabertrükiste juurde tagasi," lisas Merilind.

50% arst.ee eest maksti Exacti juhi Lars-Erik Hioni ütlusel seitsmekohaline summa. Korraliku kasutajabaasiga portaalis näeb ta enda sõnul suurt kasvupotentsiaali. "Kvaliteetse eestikeelse online-terviseinfo ja -teenuste ning professionaalidele suunatud meditsiiniinfo nõudlus ületab praegu tugevalt pakkumist," sõnas Hion. Ka ei välistanud ta võimalust laieneda edaspidi lähiturgudele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099