Autor: Katre Pilvinski • 4. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meediaprojekt tõi avalikkuse ette enam sotsiaalseid teemasid

Meediaprojekti ülesanne oli Eesti üleriigilistes meediakanalites nelja fookusteema laiaulatuslikum levitamine, milleks olid töö- ja pereelu ühitamine, paindlik töökorraldus kaugtöö näol, riskirühmade ja puuetega inimesed võimaluste käsitlemine tööhõives.

EQUAL programmi tulemuste ja parimate praktikate avalikustamise eesmärgil toimus veebruarist kuni juunini meediaprojekti, mille ülesanne oli EQUAL projektitulemuste laiaulatuslikum levitamine Eesti üleriigilistes meediakanalites läbi nelja fookusteema, teatas sotsiaalministeerium.

Meediaprojekti raames ilmus 15 paarisartiklit ehk 30 lugu. 2008. aasta juulikuus ootavad ilmumist veel kaks töö- ja pereelu ühitamise, üks riskirühmade ja kaks puudega inimeste tegemistega seotud paarisarutlust. Lisaks käsitleti EQUAL programmi teemasid 10 raadiosaates (üks oli uudis foorumist) ja 4 telesaates (kaks olid uudised foorumist). Meediaprojekti kestel väljastati 13 pressiteadet (neli neist foorumi ajal), millest kirjutati 46 uudislugu (neist 15 foorumi pressiteadete põhjal).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099