7. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Doonorite Selts otsib piimapakkide abil doonoreid

Eesti Doonorite Selts alustas sel nädalat sotsiaalkampaaniat „Heategu on veres”, mis tutvustab doonorlust AS Tere piimapakkidele trükitud ning SL Õhtulehes ja Ajakirjade Kirjastuse väljaannetes ilmuvatel reklaamidel, teatas selts.

„Ajastame oma sotsiaalkampaania just juulikuusse, sest siis on paljud doonorid puhkusel ning haiglate verevarud kahanesid varasematel suvedel ohtlikult väikeseks,“ ütles Eesti Doonorite Seltsi juhatuse liige Hannes Rumm.

Mullu juulis suurendas doonorite seltsi korraldatud eelmine sotsiaalkampaania Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuse andmetel doonorite arvu ligi kümnendiku võrra. 2006. aasta juulis loovutas Eestis verd 3713 inimest, 2007. aasta juulis juba 4004 inimest.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708