7. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puudutusteraapia rahustav mõju leidis tõestust

USA Cincinnati ülikooli teadusuurijad otsivad abi tunnustavatest ravimeetoditest, nagu puudutus ravib. Uuriti, kas puudutuse mõju tõepoolest aitab patsientidel kergemini üle elada pisiprotseduure, vahendas ScienceDaily.com.

Puudutus ravib on mitme erineva tehnika seeria, mis tasakaalustab inimese keha, vaimu ja hinge energiat ja mida on võimalik kasutada samaaegselt traditsioonilise meditsiini ravimeetoditega.

Meditsiiniprofessori ja uuringu juhi Nathan Schmulewitzi hinnagul on paljudel meditsiinilisi protseduure läbivatel patsientidel rahutuse tõttu raske uinuda. Kõne all on endoskoopilised ultraheliprotseduurid, mida kasutatakse nii rinnaku kui ka seedeelundide sügavuuringuteks vähi või polüübikahtluse korral.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099