11. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keila haigla võib minna Urmas Sõõrumaa kätte

Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) taotleb valitsuselt volitusi, et kahjumis vaevlev Keila haiglakompleks maha müüa. Kosilaste seas on nähtud ka suurärimees Urmas Sõõrumaad.

PERHi nõukogu esimees Toomas Vilosius kinnitas, et plaanis on asutada Keila haigla põhjal eraldi aktsiaselts – Keila Ravikeskus, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

“Oleme üsna protsessi alguses, mistõttu ei tahaks avalikult veel konkreetset müügihinda välja käia. Ootused on muidugi olemas, kuid lõplik hind kujuneb läbirääkimiste käigus,” märkis PERHi juhatuse esimees Tõnis Allik, kelle sõnul on huvi ostu vastu väljendanud Urmas Sõõrumaa, samuti paar Rootsi ettevõtet ning paar firmat Kesk-Euroopast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099