21. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastesõbralik hambaravi

Ainult laste hambaravile orienteeritud Saksamaa hambaravi kett Toothbeary avas oma esimese vastuvõtu Suurbritannias.

Laste hambaravi Toothbeary eesmärgiks on teha väikese patsiendi jaoks tema esmane külaskäik hambaarsti juurde nii meeldivaks kui võimalik, teatab Dailynews.uk.

Hambaarsti konsultatsioon kestab keskeltläbi 20 minutit.Esmalt tundub, et tegemist ei ole hambaarsti kabineti, vaid meelelahutuskohaga, kus ei puudu erksad värvid, vahvad turnimisvõimalused ja mänguasjad. Suurtelt televiisoriekraanidelt saab jälgida multifilme. Hambaarstile tavapärased töövahendid on pandud silmapiirilt ära.Toothbeary personal on saanud nii laste käitumispsühholoogia kui ka hüpnoosikoolitust.Näitlike abivahenditena kasutavad Toothbeary hambaarstid käpiknukke ja hüpnoosimeetodeid lapse rahustamiseks. Lapse suu avaneb nagu iseenesest ning seisab täpselt niikaua lahti kui vaja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708