23. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aastast 2009 unustage ära tasuta kohvitassid ja pliiatsid

USA ravimitööstuse ühenduse PhARMA uute eeskirjade kohaselt lõpetatakse alates 2009 aasta jaanuarist tasuta pliiatsite, hiirepatjade ja tasside jagamine, teatab amednews.com.

Ravimitootjate meened, milleks on tassid, seinakellad, märkmepaberid ja pliiatsid ei täida ravimitootjate peamist eesmärki, milleks on meditsiinitöötajate informeerimine uutest teaduslikest ja meditsiinilistest saavutustest, otsustati PhARMA poolt kehtestatud uutes eeskirjades. Piirangud hakkavad kehtima samuti meditsiinilisele personalile tasuta lõunasöökide jagamisele.

Turuuuringu firma IMS Health Inc andmetel kulutati ravimitootjate poolt 2006 aastal reklaamiks ligi 6,7 biljonit dollarit, millest iga arsti kohta tuli ligi 8000 dollarit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099