4. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervishoiuteenused lähevad Rootsis kallimaks

Rootsi tervishoiuteenuste hinnad võivad kolmekordistuda.

Hiljutine raport teatab, et rahvastiku vähenemise tõttu võivad tervishoiuteenuste hinnad Rootsis paarikümne aastaga ligi kolmekordistuda.

Kuna 1940ndate beebibuumi ajal sündinud järsult vananema hakkavad, väheneb sellega tööealiste arv ning kasvavad maksud, vahendab The Local.Uppsala Ülikooli emeriitprofessori Anders Klevmarken`i ja Lund´i Ülikooli töötaja Björn Lindgren´i sõnul võib sellist olukorda muuta üldine suurem panus tahvatervishoiu ja töötingimuste parandamisse, mis võimaldab eakatel kauem tööturul konkureerida, kirjutas tarbija24.ee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099