Autor: Triin Tabur • 3. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstid vajavad oma Aukohust

Perearsti Anneli Kalle-Talviku sõnul peab Arstide Liit hakkama ühiskonna arvamust muutma, et säiliks lugupidamine ja lõppeks pori loopimine meditsiinis töötavate inimeste pihta. Patsiendi kaebus peaks jõudma vastavasse komisjoni, kus asi lahendatakse.

Seni, kuni relvaks on ajakirjandus, on iga leheveergudel süüdistatud arst Kalle-Talviku hinnagul alati kaitsetus seisus. Andmekaitse nõude tõttu ei saa tohter end avalikkuse ees oma argumentidega kaitsta- need on delikaatsed isikuandmed.

Tallinna Perearstide Selts on moodustamas oma Aukohust, mille funktsioon oleks just sellises olukorras erapooletu hinnangu andmine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099