Autor: Triin Tabur • 3. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaal asus tööle uus kõrva-kurgu-ninaarst

Alates septembrist 2008 töötab Kuressaare haiglas uus kõrva-kurgu-ninaarst Kristi Arefjeva. Tegemist on noore spetsialistiga, kes tänavu lõpetas ülikoolis residentuuri.

“Saaremaal olen varem mõned korrad käinud, kuid mingeid sidemeid mul siin ei ole,” tunnistas Arefjeva, kes ise on pärit Ida-Virumaalt Aserist. Arefjeva märkis, et ehkki ta kaalus Saaremaale tulekut päris kaua ja põhjalikult, on esimesed muljed siin olnud positiivsed. “Mulle tehti pakkumine Kuressaarde tööle tulla juba eelmise aasta kevadel, kuid tahtsin enne kooli lõpetada,” rääkis ta Oma Saarele.

Et uuel tohtril patsiente jätkub, näitab ehk seegi, et eile olid kõik ajad tema juurde täis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099