Regionaalhaigla uus ülemarst on Sergei Nazarenko

Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse liige
ja ülemarst Sergei Nazarenko hakkab korraldama haigla kliinilist, teadus- ja
õppetegevust.

Regionaalhaigla teatel on Sergei Nazarenko mitmekülgsete teadmiste ja kogemustega, kelle oskused rajanevad nukleaarmeditsiini ja kardioloogia alasel kliinilisel spetsialiseerumisel, diagnostika- ja ravitöö interdistsiplinaarsel juhtimisel ning radioloogia, laborimeditsiini, hüpertensioloogia ja kvaliteediohje alasel tegevusel.

Nazarenko on meditsiinikandidaat kardioloogia ja radioloogia erialal, kõrgema kvalifikatsioonikategooriaga radioloog ning esimese kvalifikatsioonikategooriaga kardioloog.

Sergei Nazarenko töötas 2002. aastal Regionaalhaigla diagnostikakliiniku juhatajana, tegeledes paralleelselt regulaarse õpetamisega Tartu Ülikoolis: nukleaarmeditsiini alase residentuuritsükli läbiviimisega.

Uus ülemarst on Euroopa Radioloogide Assotsiatsiooni juhtimisküsimuste komisjoni liige, Eesti Radioloogia Ühingu juhatuse liige, Eesti Nukleaarmeditsiini Seltsi president, Balti Nukleaarmeditsiini Assotsiatsiooni president, Eesti Hüpertensiooni Ühingu asepresident, Eesti Biomeditsiinitehnika ja Meditsiinifüüsika Ühingu juhatuse liige, Eesti Laborimeditsiini Ühingu liige, Eesti Kardioloogide Seltsi liige ja sotsiaalministeeriumi kliinilis-konsultatiivsete erialade peanõunik.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.