Autor: Ketlin Beljaev • 17. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimese internetitohtriga liitus veel kaks arsti

Hiljuti kõmu tekitanud New Yorgi arst Jay Parkinson, kes avas oma internetipõhise vastuvõtu, on leidnud liitlasi. Temaga lõid punti tohtrid Sean Khozin ja Devlyn Corrigan. Nüüd on tegemist juba nö väikese virtuaalse vastuvõtuga, millel nimeks Hello Health.

Vastuvõtud toimuvad interneti abil: Skype´i, MSNi ja e-maili vahendusel. Siiski on esimene kohtumine patsiendiga reaalelus ja vajadusel on arstid 24 tundi ööpäevas ning 7 päeva nädalas kättesaadavad. Tegemist on web 2.0 doktoritega.

Jay Parkinsoni põhjendab oma ideed sellega, et ta ise on kasvanud üles internetiga ning taoline lähenemine peaks sobima tema põlvkonnale.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099