Autor: Ketlin Beljaev • 18. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pildigalerii: Silmalaseri sünnipäev

Silmalaser tähistas septembri alguses oma 8ndat sünnipäeva uue ja kaasaegse silmakliiniku avamisüritusega Katusepapi 6.

Sünnipäevapeol toimus ringkäik kliiniku ruumides, kus Silmalaseri arstid tutvustavad uut aparatuuri ning jagasid konsultatsioone. Etteasteid pakkusid professionaalne kõhutantsija Ines Karu ja muusik Rolf Roosalu, kes on ise Silmalaseri laseroperatsiooni läbi teinud.

Koos uue kaasaegse silmakliiniku avamisega kasvas Silmalaseri vastuvõttude ja ka võimalike operatsioonide arv kahekordseks. Lisaks Katusepapi tänaval asuvale silmakliinikule teostavad Silmalaseri arstid patsientide vastuvõtte ka Tallinna Regionaalhaigla Mustamäe polikliinikus, Keila Haiglas ja Medicoveri tervisekeskuses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099