Autor: Ketlin Beljaev • 19. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järve hooldushaigla jättis patsiendi surmast teatamata

Järve hooldushaigla ei teatanud omastele tädi surmast ja kadunuke saadeti surnukuuri vale nime all.

Reedel, 22. augustil viis Aime oma tädi Laine (92) Järve hooldushaiglasse Tallinnas. Pühapäeva öösel kell 3 memm suri. Aime sai sellest teada esmaspäeval kell 16, kui ta tädi haiglasse vaatama läks, kirjutas SL Õhtuleht.

Kui Aime esmaspäeval haiglasse helistas, et külastusaega täpsustada, küsis ta ka tädi tervise kohta. "Ma ei tea teile midagi öelda, rääkige arstiga," öelnud valveõde. Kui Aime haiglasse jõudis, et arvet maksta, ütles registraator: "Aga ta läks ära." Siis sai Aime teada, et tema tädi ei ole enam.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099